https://www.facebook.com/photo.php?fbid=219612742126636&set=a.104978416923403.1073741827.100022337346747&type=3&theater AMORGOS ASTYPALEA SANTORINI SKOPELOS ZAKYNTHOS https://imgur.com/hBonKxC

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τσίρκο οι εκλογές για ηγεσία της Κεντροαριστεράς-Εφτασαν τους 10 οι υποψήφιοι!



Όχι δύο ούτε τρεις, αλλά δέκα είναι τελικά οι υποψήφιοι που φιλοδοξούν να ηγηθούν του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, γεγονός που καθιστά μάλλον γραφικές τις επικείμενες εκλογές, καθώς στερεί από το εγχείρημα, εκ γενετής, την αναγκαία, ζωτική δυναμική του.
Τελευταία, κατέθεσε την υποψηφιότητα της, με 1.200 υπογραφές νέων που έχουν γεννηθεί μετά το 1981, την χρονιά που έγινε για πρώτη φορά κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά.
«Η μεγάλη κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:
«Προτεραιότητες μας είναι η ανάπτυξη, οι δουλειές και η προστασία των αδύνατων. Η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε και είναι στα χέρια των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Κατέθεσα μαζί και Χίλιες αγωνίες και προσδοκίες νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά το 81. Και μια δική μου δέσμευση. Να αγωνιστώ μαζί τους, για μια Ελλάδα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στις δυνάμεις της, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είμαι αισιόδοξη, όλοι μαζί μπορούμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής Νίκος Αλιβιζάτος της είπε ότι είναι εντυπωσιακός ο αριθμός τόσων υπογραφών από νέους ανθρώπους και η κ. Γεννηματά του απάντησε ότι θα υπάρξει και συνέχεια.
Οι δέκα υποψήφιοι
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΔΗΣΥ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ Απόστολος Πόντας, ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Γκάτσιος και ο επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης.
πηγή: presspublica